Mozaïekpakketten voor volwassenen

Mozaiekpakketten voor beginners en gevorderden
Wat is er nu mooier dan een prachtig mozaïek dat helemaal door jezelf is gemaakt? Maak je keuze uit blinkende schalen, waxinehouders, spiegels en andere originele mozaïeken, deze kun je als compleet mozaïek pakket bestellen. Alles direct uit voorraad geleverd, dus binnen 3 dagen aan huis bezorgd.

De mozaïekpakketten zijn inclusief diverse hulpmiddelen als sponsje, voegbakje en maatbekertje. Dit voorkomt dat je nadien je eigen spons en/of roerbakje weg zou moeten gooien omdat het onbruikbaar is geworden door het voegsel.

Onze mozaïeken zijn 2 uur na het lijmen van de mozaiekstenen al in te voegen. Dit in tegenstelling tot mozaiekpakketten van andere aanbieders en ateliers waar het 24 uur duurt.

Altijd genoeg en het juiste

Je hebt altijd voldoende mozaïekmaterialen en de juiste verhoudingen om het voorbeeld te mozaïeken. Helemaal zelfstandig, met behulp van een zeer duidelijke werkbeschrijving.

Voor sommige mozaïekpakketten heb je een mozaïektang nodig; dit is dan duidelijk bij de productinformatie vermeld. Wanneer je nog geen mozaïektang hebt, kun je deze extra bij het mozaïekpakket bestellen.

Wil of durf je niet te knippen? Dan kun je evt. gebruikmaken van onze "voorknipdienst": Wij zorgen dat de te knippen mozaïekstenen reeds geknipt zijn voor je! Kijk daarvoor op onze pagina Voorknippen.

Regelmatig zullen er nieuwe modellen en productlijnen aan de webshop toegevoegd worden.

SCHALENLOVEWAXINELICHTHOUDERSSPIEGELSVLINDERSMINI SOCIAL SOFADIENBLADENQRINGLE MOZAIEK


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Lees onze Privacy Policy

Manage cookies