Social Sofa Bankjes

Social Sofa-banken, wie kent ze niet? Overal in Nederland en ver daarbuiten vind je deze prachtige mozaïekbanken in de buitenlucht terug voor het opfleuren en socialiseren van de omgeving. In veel gevallen is het mozaïeken van de bank ook een sociaal project, omdat deelnemers (bijv. buurtbewoners, werknemers etc.) de bank vaak zelf mozaïeken. Meer info over deze banken voor buiten vind je op www.socialsofa.nl.

Heb je interesse in een grote bank voor binnen om te mozaieken? Dan heb je (ook) te maken met gewicht dat niet te zwaar mag zijn. Kijk eens op onze website www.mozaiekbank.nl! Daar vind je alle informatie voor een prachtige mozaïekbank voor binnen en binnentuin. Zeer geschikt voor scholen, zorginstellingen, wijkgebouwen, lobby's, noem maar op!

Bij Cristallo kun je mini-Social Sofa's kopen, zie onder. Als los bankje om zelf te mozaïeken met eigen materialen, maar ook als complete mozaïekpakketten met alle materialen om het bankje zelf te mozaïeken (óók geschikt voor beginners!). De pakketten bevatten naast alle materialen om het bankje te mozaïeken, ook het bankje zelf en benodigde hulpmiddelen. En natuurlijk een duidelijke stap-voor-stap-werkbeschrijving.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Lees onze Privacy Policy

Manage cookies