Mozaiekpakketten Spiegels DeLuxe Vario

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is de mooiste van het land? Mozaïek nu zelf een mooie spiegel voor op je slaapkamer. Bij kinderfeestjes zijn deze spiegeltjes een succes omdat de kinderen er enige tijd "zoet" mee zijn en ze een leuke, zelfgemaakte creatie direct daarna ook mee naar huis nemen.

Een spiegel misstaat in geen enkele kinderkamer en wat is er nu leuker dan deze helemaal zelf te mozaïeken met allerlei kleuren mozaieksteentjes?! Deze mozaiekpakketten bevatten alle mozaïekmaterialen en -hulpmiddelen om het mooie met het functionele te combineren. Vier je een kinderfeestje thuis en zoek je naar een leuke creatieve activiteit, dan hebben deze mozaiekspiegels zich al lang en breed bewezen bij vele kinderfeestjes thuis. Kwaliteit, originaliteit en plezier, een ideale combinatie voor een onvergetelijk verjaardagsfeestje thuis!

Hieronder vind je de 4 verschillende versies in de mix van 12 kleuren mozaïeksteentjes met zilvergrijs voegsel. Elke versie is er tevens in 7 andere kleurcombinaties. Deze vind je in het menu onder "Spiegels DeLuxe Vario".

Klik hieronder op de verschillende mozaiekpakketten met zilvergrijs voegsel voor uitgebreide informatie.

Pagina 1 van 2
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Lees onze Privacy Policy

Manage cookies