Over Cristallo

Mozaiekpakketten voor beginners en gevorderden
Cristallo verkoopt originele, creatieve producten, in het bijzonder complete mozaïekpakketten voor jong en oud sinds 2006. De artikelen van Cristallo vinden hun weg naar hobbyisten, vrijgezellenparty's, kinderfeestjes, scholen, buitenschoolse opvang, knutselclubs, buurtfeesten, bedrijfsevenementen, familiedagen en andere aangelegenheden met creatieve activiteiten.

Cristallo is tevens exclusief importeur voor Europa van de "Vario"-mozaïeksteentjes: kunststof mozaïeksteentjes, ideaal voor kinderfeestjes thuis, basisscholen, buitenschoolse opvang etc.

Bedrijfsgegevens:

Cristallo
Voormolenerf 7
5012 HR  Tilburg
Holland

Tel.: 013-4553960
Mobiel: 06-20848755

E-mail: [email protected]
KvK Tilburg: 18085038
BTW-nummer: NL001784667B09


Rabobank Tilburg:
IBAN: NL 56 RABO 0126926069
BIC: RABONL2U

Werkruimte Cristallo


Cristallo verkoopt zijn producten via de volgende webshops:

WWW.MOZAIEKPAKKET.NL:
Complete mozaïekpakketten voor volwassenen en kinderen. Iedereen kan mozaïeken, Cristallo zorgt voor alle mozaïekmaterialen, duidelijke handleidingen en een zeer gevarieerd aanbod (o.a. prachtige schalen). Ideaal als kado of om zelf te mozaïeken, meer ook zeer geschikt voor vrijgezellenparty's, creatief bezig zijn met vriendinnen, zussen, moeder-dochter-activiteit, etc. etc. Ideaal voor een gezellige creatieve dag.

WWW.KRALENPLANKJES.NL:
biedt de originele kralenplank van de basisschool aan voor particulieren, scholen en kinderopvangcentra. De honderden gratis te downloaden voorbeelden zorgen voor urenlang educatief speelplezier.

WWW.CRISTALLO.NL:
verzorgt originele, complete mozaiek pakketten voor uiteenlopende creatieve festiviteiten, o.a. met mozaieksteentjes. Cristallo is exclusief importeur van Vario-steentjes (kunststof mozaieksteentjes) in Europa.

WWW.MOZAIEKBANK.NL:
Onze website waar je alles vindt om een prachtige mozaïekbank te maken. Zeer geschikt voor bewonersgroepen, scholen, wijkgebouwen, kantoren etc. om met een groep mensen samen aan een prachtige mozaïekbank te werken.


De mozaiekpakketten van Cristallo zijn uitermate geschikt voor particuliere festiviteiten, maar ook bedrijven en non-profit-instellingen als scholen en kinderopvang zetten de pakketten van Cristallo graag in als knutsel-activiteit.

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Lees onze Privacy Policy

Manage cookies