Klantbeoordelingen en reviews voor Cristallo

Mozaiekpakketten voor beginners en gevorderden
Wij kijken graag in de (mozaïek-)spiegel, om te leren van ervaringen die onze klanten met onze producten en diensten hebben. Elke klant ontvangt daarom ca. 2 weken na de bestelling, zodat de mozaiek-activiteit in de meeste gevallen heeft plaatsgevonden, een verzoek om hun ervaringen met Cristallo te delen. Zaken die hier aan de orde komen zijn o.a. betrouwbaarheid, kwaliteit, snelheid en communicatie. Deelname aan de beoordeling is uiteraard geheel vrijblijvend.

Daarnaast worden er ook erg veel reacties over Cristallo geplaatst op 1001activiteiten.nl, een uitgebreid platform op activiteitengebied. De beoordelingen geven ons een goed beeld van de beleving van de klant en het biedt ons de mogelijkheid om gewenste verbeteringen door te voeren.

Voor onze klantbeoordelingen maken wij gebruik van de diensten van Miles Research, een toonaangevend onderzoeksbureau voor klant- en medewerkertevredenheid.

Onze klantbeoordelingen, bijgewerkt tot en met nu (realtime):Hieronder ziet u de wordcloud met de meest gebruikte woorden door klanten in hun quote over de activiteit. Hoe groter het woord, hoe vaker genoemd. Deze wordcloud wordt steeds automatisch bijgewerkt:


Ook ontvingen we via 1001activiteiten.nl veel reviews van klanten die bij Cristallo hebben besteld. De gemiddelde score van deze klanten is:

Beoordelingsbanner met de score op 1001activiteiten.nlKlanten gaven bij de reviews de volgende aanvullende opmerkingen:
(ongeredigeerd)

Een mooie activiteit ...mozaïek spiegel gemaakt met ons kleinkind van 9 jaar! Resultaat was prachtig.......

Had een 'echte verpakking' verwacht. 8 foto lijstjes besteld om kado te geven met partijtjes. Dan is het iets leuker om te geven. Maar het product zelf is erg leuk om te maken!

Mooie kwaliteit en dus een mooi resultaat!

Erg leuke activiteit en de meisjes hebben er erg van genoten.

Goede service...juist verhaal. Spullen zijn precies wat jullie zeggen. Goede omschrijving meegeleverd...ervan genoten, gebruikt op een verwendag voor vrouwen met borstkanker...was een bijzondere dag!

Leuk om te doen

Voor mijn moeder van 92 jaar, ze was erg blij ermee.

Leuke spullen! Mooie betaalbare pakketten, goede kwaliteit.

Ik ben docent creatieve technieken op een middelbare school voor nieuwkomers in Nederland. Met mijn leerlingen ontwerp en maak ik moziek-spiegels. Voor deze opdracht heb ik de steentjes van cristallo gebruikt. Gelukkig ben ik bij jullie terecht gekomen! De prijs is namelijk een stuk lager dan bij mijn groothandel!

In eerste instantie viel het pakket tegen, aangezien het niet op de website vermeld wordt dat er geen echte mozaiek stenen worden gebruikt. Dit viel ook zeker bij mijn dochter tegen, daardoor had ze in eerste instantie minder zin in haar kinderfeestje, omdat ze zo teleurgesteld was (ze kent mijn gemozaiekte spiegel). Ze weet dat je normaal gesproken echte mozaiek stenen gebruikt. Als je er later over na gaat denken dan is de prijs/kwaliteit verhouding wel in orde. Ik denk wel dat het een flink verbeterpunt is om te vermelden welk materiaal de mozaieksteentjes hebben.
EDIT Cristallo: Het betrof hier letters. In de omschrijving staat sinds de start vermeld dat het om kunststof mozaïeksteentjes gaat. Helaas heeft onze klant dit niet opgemerkt.

In het thema 'landen' Gaudi voor Spanje uitgelicht en hier een activiteit mee doen.

Snel antwoord gekregen op gestelde vragen via de mail en de producten waren snel en netjes geleverd. Tevreden!

Deze activiteit was bij ons op de info van de vrouwenvereniging gezet. Met 17 deelnemers die zich opgegeven hadden een hele leuke creatieve avond gehad. Het materiaal was compleet en ook de handleiding die erbij zat. Iedereen ging trots en tevreden naar huis!

Met 6 meiden heerlijk creatief bezig geweest. De spiegellijstjes waren een groot succes!

Netjes en correct geleverd. Ik vind ze persoonlijk aan de kleine kant. Had de steentjes groter verwacht, ik gebruik ze op een dagopvang voor ouderen. Bij vele is de fijne motoriek niet meer zo goed, en dan zijn de steentje wel wat lastiger te gebruiken.

Ik vond het kistje mozaïek vlot geleverd en er zat een duidelijke beschrijving bij. Dit vond ik prettig aangezien het de eerste keer was dat ik ging mozaïeken. Alleen jammer dat er enkele scheuren in het kistje zaten.

De kinderen waren super enthousiast en ze vonden de activiteit ‘vet cool’!

Fantastische activiteit met perfect resultaat. Echt een aanrader en alles wat je nodig hebt zit er bij.

De pakketjes (waxinelichtje houder) zijn eenvoudig te maken en het eindresultaat is verrassend leuk! Een geweldig idee voor een kleurrijke thuisworkshop van ca 3 uur met tien vriendinnen (40+).

Gezelligheid aan tafel met meiden onder mekaar!

Het was een gezellige bezigheid,waren de hele middag zoet ermee.

Snelle reactie op vragen. Mozaiek is goede kwaliteit. De pakketten bevatten méér dan voldoende materialen.

Leuk om te doen met duidelijke uitleg

zorgvuldig verpakt, snelle levering

Het was top, zelfs de ouders vonden het mooi

Mooi compleet pakket. Alles zit er ruim voldoende in. En de meisjes hebben echt een leuk aandenken aan het feestje van mijn dochter

Wij vonden het zeer prettig dat er ruim voldoende aan steentjes in zat en dat er ruim voldoende lijm bij aanwezig was. Echt een plus punt.

Goede service en mooi materiaal.

Wauw!! Het was een fantastisch kinderfeestje!! Kinderen vonden het erg leuk!

Heel tevreden!

Ik had verwacht dat het echte mozaieksteentjes zouden zijn, nu waren het plastic stukjes. De doos was ook erg licht, toen had ik al wat argwaan. Echter, voor de kinderen maakte het niet uit, en het resultaat was ook erg mooi van de 11 dames die hebben ge-mozaiekt. Zelf heb ik ook ergens ge-mozaiekt, en dat waren echte mozaieksteentjes. Ik hoop dat u begrijpt wat ik bedoel, graag zou ik de reden weten waarom er niet is gekozen voor 'echte' mozaïek steentjes.

Goede start om uit te proberen of mozaïek mijn nieuwe hobby is. Ik wil graag 3D gaan werken. Met het pakket krijg ik de techniek in de vingers. Leuk hoor.

Alles was netjes geleverd.

10 punten voor het bedrijf. Helaas kon ik er niet mee wat ik gedacht had. De slijptol werkte beter.

Fijn dat er van alles ruime voorraad was.

Ik heb ervaring met één bestelling. Bestellen via website was eenvoudig (communicatie) en de levertijd klopte precies. Heel fijn.

Kinderen hebben genoten. Aantal hadden wel wat hulp nodig met de lijm erop doen. Hebben we opgelost door een aantal steentjes met lijm te voorzien die het kind erop kon doen. Extra volwassenen is we fijn met deze activiteit. Kinderen gingen trots naar huis met hun fotolijstje. Voor deze leeftijd is 1 fotolijstje overigens echt voldoende. Twee zou teveel geweest zijn.

wij hebben met de kinderen van de buurtvereniging de steentjes gebruikt om te mozaieken en ze waren heel enthousiast . Vonden zelf ook de bestelde materialen keurig verpakt en erg handig en snel geleverd

Fijne service en ga zeker vaker iets bestellen

mijn man moet de schaal nog gaan maken. Hij heeft parkinson en dit is een probeersel om eventueel andere objecten met mozaïek te gaan bewerken.

Heel goed bevallen, duidelijk en fijn dat alle materialen al verzameld zijn, er is voldoende materiaal. De activiteit viel goed in de smaak!

Fijne communicatie gehad, super snelle levering! Keurig verpakt!

Prima betrouwbare bedrijf

Mijn bestelling werd heel vlot geleverd!

Super om te doen en een duidelijke uitleg

Was super geslaagd en op tijd binnen! Bedankt!

Vandaag besteld en morgen in huis. De meiden hebben een super leuk feestje gehad. Goede uitleg. Zeker aan te bevelen!

een gezellige creatieve middag gehad met een leuk resultaat!

Ik heb dit samen met mijn kinderen gemaakt als kado voor mijn vrouw. Dit was geweldig en dit werd geweldig ontvangen. Waarom ik een laag cijfer geef bij zou ik het aanbevelen en prijs is omdat de verzend kosten naar mijn idee veel te hoog zijn. Maar nogmaals het kado is super goed ontvangen dus ik sluit niet uit in de toekomst nog eens iets te bestellen.

De kinderen vonden het een verrassende activiteit. Iets heel anders dan bv een speelparadijs. Zeer geslaagd feestje!!

Echt super! Ik kan het iedereen aanraden!

Goede kwaliteit!

Prima! Zeer netjes verpakt zodat het niet kon beschadigen

Helaas de verkeerde maat besteld

Het was een geslaagd kinderfeestje. Alle kinderen hebben er met veel plezier aan gewerkt en de resultaten waren erg leuk.

Ik heb het product nog niet gebruikt want het is een kerstgeschenk

iedereen heeft heel erg genoten. 10 meiden enthousiast aan het mozaieken. leuk om te zien.

Gewoon tevreden!

Voor kinderfeestje 7 jarige had ik allemaal setjes 'ster' besteld, in verschillende kleuren. Kwam mooi uit deze tijd van het jaar, bijna kerst :-)  Ze vonden t erg leuk om te maken, en gingen blij en trots naar huis met hun zelfgemaakte 'kerstster'! Omdat het niet echt een hele grote klus was, was er tussendoor ook nog genoeg tijd om lekker te spelen, goede combi zo! Bedankt en wie weet nog eens tot een volgende keer!

Zeer tevreden

De bestelling was compleet, en de gebruiksaanwijzing erg duidelijk en ook voor de kinderen prima te volgen. Ze vonden het allemaal, zowel de jongens als de meisjes, erg leuk om te doen (mozaïeken). Bedankt!

Prima service, mooi product!

Prima service.

Snel antwoord via de chat, snelle levering dus wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar. Zou graag uitbreiding zien van artikelen die met mozaïek te beplakken zijn voor een redelijke prijs.

Snelle levering, prima info over levering, prima informatie over hoe het pakket te gebruiken.goede kwaliteit.

super dat we afspraken konden maken betreffende de betaling, bedankt voor de prettige communicatie.

"Super leuke middag gehad met 4 meisjes en 2 jongens van 6/7 jaar.

Is voor iedereen makkelijk te doen. En daarna leuke herinnering mee naar huis! "

"Super snel geleverd,

En de prijs is ook scherp!

Ik zeg vooral zo doorgaan."

"Super snelle service!

Leuke pakketten voor een kinderfeestje."

Super!

tevreden

Tevreden klant

Thx, voor uw snelle nalevering

Was alle maal top daarom weer een bestelling geplaatst.

Was super leuk om te doen.

Was voor uitproberen voor een toekomstig kinderfeest. Deze zal over een maand plaatsvinden.  Daar zullen we nog wel producten voor bestellen.

"Wat een geweldige activiteit om met meisjes van 7/8 jaar te doen. De kleuren en vormen spreken de meisjes erg aan. Het resultaat is ook echt iets waar ze trots op zijn. De meisjes hebben ruim 3 kwartier aan de mozaikspiegel gewerkt. Daarna zijn zij een film van Barbie gaan kijken. Dat gaf mij de kans het cement te voegen. Ik zag het niet zitten 10 meiden tegelijkertijd te helpen want het voegen moet wel echt goed gebeuren. We hebben er voor gekozen het geheel na het feestje te plakken. Dat was een goed idee....de volgende dag op school was het weer feest! De kwaliteit van de materialen is heel solide.

We hadden de spiegel-de-luxe besteld. Het was echt een succes! Heel prettig dat ieder kind zijn eigen materiaal heeft. De resultaten waren prachtig. 's Avonds kregen we al appjes van kinderen die de spiegel thuis al aan de muur hadden hangen!

We zijn bij jullie uitgekomen tijdens zoeken in een spoedoplossing op onze school. Communicatie perfect, materiaal super, iedereen vond het geweldig.

Wij waren zeer tevreden over de compleetheid van het pakket en de bruikbaarheid van het pakket. Het was hierdoor een zeer geslaagd kinderfeest!

Wil inde toekomst nog wat grotere bestellen

Ze hebben het superleuk gevonden!

Zeer fijn.en super compleet pakket.  Ik hoefde nergens meer voor te zorgen. De kinderen vonden het heel leuk, al was de tijd van 3 uur niet voldoende bij ons. 

Zeer snelle levering! Aantrekkelijk geprijsd.

Zeer tevreden. Bedankt voor de attentie ( voor het lange wachten)

Zelfs de door mij weggegooide handleiding werd keurig nogmaals gemaild.

zijn er blij mee. 1 getest en gaat prima., Bedankt

Ben blij dat ik jullie webshop heb gevonden. Ik kom zeker weer terug bij jullie.

De kinderen vonden het erg leuk om te doen. Snel een leuk resultaat.

Het was een geweldig kinderfeest met 13 kinderen helemaal top

Alles was ruim genoeg geleverd.

Kinderen waren erg enthousiast! Met het filmpje vooraf was het goed zelfstandig te maken

Prima service, mooi product!

Het was goed misschien kom ik nog weleens weer terug.

Mijn complimenten hoe de tegels verpakt waren . Ik heb het bij andere wel eens anders gezien

ik had veel materiaal over: lijm en steentjes

Heel fijn zo'n compleet pakket, keurig verzorgd en snel geleverd!

Goede service

Super dat de 3 steentjes die we te kort kwamen bij 1 schaal de andere dag via de post al binnen kregen!

Heel erg bedankt! Het was een groot succes

Bestelling en alles ging vlot en prettig. De betaling mislukte, maar leverancier heeft het product toch verstuurd ondanks dat. Telefonisch contact met de eigenaar van Cristallo was prettig en verhelderend!

Erg leuke activiteit, duidelijke uitleg bijgeleverd en alle materialen waren meer dan genoeg. Top!

Erg leuk product en prima prijs kwaliteit verhouding!

Het was erg leuk om de kinderen zo leuk creatief aan de slag te zien en ze hebben het allemaal leuk gemaakt !

De activiteit werd door de kinderen enthousiast ontvangen, alsmede het eindresultaat door de ouders!

In eerste instantie was een dienblad kapot gegaan, waarschijnlijk tijdens de levering. Er werd keurig een nieuwe opgestuurd. Prima service.

2 bloempotten er mee gedaan.Heel leuk geworden.

Het was een groot succes. Erg leuk. Fijn dat alles er bij in zat. Maatbekers, sponsjes, roerstokjes, roerbakjes.

Snelle levering, prima info over levering, prima informatie over hoe het pakket te gebruiken.goede kwaliteit.

Ik had de boot mozaiek besteld. Ik vond het aantal paars/donkerblauwe steentjes te weinig. Hier moet wat extra voor bij. Voor de rest heel leuk!

Mijn kleindochters hebben enorm genoten van het mozaïekwerk dat ze gemaakt hebben tijdens een logeerpartij bij ons.

Onder andere door het mozaïeken werd het een geslaagd kinderfeestje!

Van een soort steentjes was door cristallo te weinig geleverd. Na contact had ik na een paar dagen het restant van de steentjes thuis gestuurd gekregen. Top!!

Ik had al wat rondgekeken op de website en er staan leuke dingen op. Het feestje was een succes. we wisten alleen niet of je het dolfijntje moest insmeren met de lijm of elk steentje per stuk, maar beide varianten leverden een goed resultaat.

Super!

Heel tevreden over het product. Gebruik het voor mijn hobby keramiek.

De kinderen hebben leuke opjecten gemaakt hadden er zin.

Erg leuk om te doen. Handig dat het een compleet pakket is en dat je zelf geen losse dingen erbij hoeft te kopen.

Prima

Alles is vlot en goed verpakt en geleverd

Ik moet nog wel aan de slag met de mozaiken, maar de bezorging en de inhoud van de pakketten zagen er goed uit!

Voor het mozaïeken is een voeg van 2 mm te groot voor de onderste steentjes. Het zou fijn zijn als dit los vermeld zou zijn. Ik had de lotusschaal. Voor de rest goede werkbeschrijving.

Goede sevice, leuke site!

Zeer snelle levering! Aantrekkelijk geprijsd.

Zeer tevreden. Bedankt voor de attentie ( voor het lange wachten)

Ik ga de app niet gebruiken maar zal zeker het "adresje" in gedachten houden voor mijn moeder van 87 die het ontzettend leuk vindt om te doen en daar erg druk mee is. We gaan eerdaags dan ook een mooi pakket samen uitzoeken op internet. Met vriendelijke groet!

De pakketten waren goed verzorgd, duidelijk. Erg leuk om te maken.

Snel antwoord via de chat, snelle levering dus wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar. Zou graag uitbreiding zien van artikelen die met mozaïek te beplakken zijn voor een redelijke prijs.

Prima service.

Ik vond de foto op het doosje erg klein om te gebruiken als enige voorbeeld. Dat zou wat mij betreft groter mogen.

Super snelle service! Leuke pakketten voor een kinderfeestje.

Goede en vriendelijke service!

Dank voor de snelle levering

Duidelijke website, goede prijs en snelle levering.

Was super leuk om te doen.

Het pakket zag er top uit en de kids vonden het erg leuk om te doen. Fijn dat het materiaal ruim voldoende was om de letters te maken.

Onze client is er super tevreden over en we zullen vast vaker bij u gaan bestellen.

Alle kinderen vonden het een leuke activiteit! De mini-dienblaadjes zijn erg mooi geworden. Het voegen hebben we zelf gedaan, terwijl de kinderen nog naar een film keken. Wij zijn zéér tevreden!

Was super leuk!

Goede service en snel geleverd. Zag er goed verzorgd uit, per kind goed en duidelijk verpakt !!

Ik had de mozaiek letters besteld. Maar de geleverde kleuren correspondeerde niet met mijn bestelling en uw paklijst. Er is dus iets misgegaan met inpakken. Nu was het geen ramp omdat ik 3x fris en 3x zacht had besteld en zag dat de inhoud van de zakjes voor elke letter hetzelfde was. Tip secuurder inpakken!

"Het was een geslaagde activiteit voor het kinderfeest. Het drogen van de lijm duurde wel langer dan de 45 minuten zoals beschreven. Maar dat was in ons geval uiteindelijk geen belemmering. Voor herhaling vatbaar."

Was een superfeest. Van de oudste van zes tot de jongste van drieënhalf hebben ze heerlijk zitten knutselen.

"Heel compleet. Super leuk dat ieder alles persoonlijk heeft.

Alle kinderen waren enthousiast. Een leuk resultaat voor iedereen (creatief of minder creatief)

Zeer geslaagd dus, bedankt! "

Onze dochter heeft gezellig geknutseld met haar vriendinnetjes. Handleiding is helder met handige tips. Het aantal steentjes is wel erg ruim geteld, je kunt met 1 zakje wel 3 letters mozaieken. Maar beter te veel dan te weinig!

Het ziet er  compleet uit, werkt super . Het was erg leuk

Netjes op tijd bezorgd. Ook gekregen wat ik besteld had wbt kleuren

zag er keurig uit, alles voor handen, en genoeg. Mooie pakketten!

"Het was een zeer geslaagd mozaïek feestje met mooie resultaten.

Betrouwbaarheid en communicatie kan ik eigenlijk niet beoordelen. "

Graag meer witte steentjes in de gemengde zak. Deze worden het meest gebruikt.

Betrouwbaarheid en communicatie heb ik een 7 gegeven maar ik heb er niet mee te maken gehad, dus niet te beoordelen

Netjes verzorgd en duidelijk gebruiksaanwijzing!

Ze vonden het allemaal geweldig, hebben ook allemaal het visitekaartje meegenomen.

Ik ben zeer tevreden. Snelle levering. Super verpakt. En snelle reactie na het stellen van een vraag. Echt top!!

Kinderen waren erg enthousiast. Fijn dat ze allemaal hun eigen pakketje hadden.

De meiden waren erg enthousiast over het idee, hebben rond het spiegeltje hun eigen ideeën uitgevoerd voor de randen ipv voorbeeld te volgen."

Superleuk feestje, de meiden hebben zich kostelijk vermaakt en blij met het eindresultaat.

kinderen vonden het helemaal super resultaten maar ook erg mooi.

Gekocht als sinterklaascadeau voor 2 dochters, ik miste een leuk doosje waar het in zit. Heb nu zelf een plaatje van het eindresultaat geprint en erbij gedaan anders weten ze niet wat ze krijgen. Verder een super leuk produkt!

Het was een groot succes ! Bedankt !

"Was erg leuk om de mozaïek spiegel te maken. de meisjes vonden het erg gezellig.

Er was genoeg lijm en genoeg steentjes"

Erg leuke knutselactiviteit voor mijn dochter

Zeer goede service en de pakketten waar helemaal compleet. Dankzij jullie is het een geslaagde verjaardag geworden.

Supertevreden, heel fijn kinderfeest gehad door jullie spulletjes! Het was een groot succes!

Kids vonden het erg leuk om te doen. En een mooi resultaat.

Super snelle verzending, hele fijne communicatie en het feestje was zeer geslaagd wat betreft het mozaïeken. Wel waren een aantal kinderen erg druk en daardoor snel afgeleid. En mijn dochtertje kreeg tot overmaat van ramp ook nog de griep op haar eigen kinderfeestje. Maar deze pakketten zijn zo leuk, dat ik ze zeker nog een keer zou bestellen. Alles was meer dan voldoende aanwezig en ik heb nog heel veel steentjes over. Heel erg bedankt voor alles, ook namens mijn dochtertje.

Mooie kwaliteit en goed produkt.

Superleuk en compleet!

Super leuk en keurig verzorgd pakket. De kinderen hebben genoten!

De schelpjes hadden iets groter gemogen. Maar ze vonden het wel allemaal erg leuk!

Super feest geworden.

Activiteit voor kinderen

superleuk feestje!

"Het was een enrom succes!

"De kinderen vonden het leuk om te doen alleen duurde het een beetje te lang voordat het klaar was.

"Bij de productbeschrijvinga van de losse kunststof mozaieksteentjes, wordt een benadering gegeven van het verbruik. Deze omschrijving (genoemd wordt het aantal cirkels) is niet eenduidig. Het zou duidelijker zijn wanneer er een benadering gegeven zou worden van het aantal schalen met een bepaalde diameter dat bekleed zou kunnen worden. Verder een overzichtelijke en duidelijke site. Complimenten!

Zeer tevreden over de service en het product.

Ik heb de bestelde materialen zowel op school als prive gebruikt. Super leuk en praktisch die mozaiek steentjes in die kilo zakken.

Super geslaagd feestje door fantastisch pakket

Snelle levering, duidelijke handleiding. Het feestje moet nog plaatsvinden, maar het wordt vast een succes!

Erg snelle levering, duidelijke beschrijving. Gewoon superleuk om te doen!

Het was fantastisch om te doen! En het resultaat ook! 

Letters mozaïeken is een superleuke activiteit voor een kinderfeestje. Bij iedereen was het goed gelukt. De bijgeleverde beschrijving en de instructievideo op you tube zijn heel duidelijk.

Zeer tevreden. Hartelijk dank!

De meiden hebben het erg leuk gehad. Een nadeel was dat ik drie kinderen met een I had die erg snel klaar waren. Gelukkig had ik voor de jarige de hele naam besteld, zodat deze drie aan deze letters verder hebben gewerkt.

Wat super dat elke letter voorzien was van alle benodigdheden. Goede uitleg erbij, voor de kinderen ondersteunt met een filmpje op de site. Hartelijk dank, mede door jullie was het een zeer geslaagd feest.

Alle meiden waren super enthousiast! Een compleet pakket met duidelijke omschrijving en heel leuk om te doen.

uiterst tevreden

activiteit voor verstandelijk gehandicapten. Miste op de site de mogelijkheid van het bestellen van de basic spiegels los. Dit omdat niet iedereen met mozaïek wilde werken. Verder heel tevreden. mooi complete pakketten waar over na is gedacht. netjes verpakt. Zeker een aanrader

Leuke knutselpakketten en snelle levering! Erg tevreden.

"Snel geleverd, ook de ontbrekende voegsel-zakjes.

Kinderen vinden het geweldig. Duurt niet te lang, kinderen houden aandacht erbij. Prima."

"Ik gebruik de kunststof steentjes thuis met de kinderen, we hebben leuke dingen gemaakt.

Binnenkort wil ik ze ook gaan gebruiken met workshops voor volwassen mensen met psychische beperking.

Ik zal zeker nog eens een bestelling doen."

Superleuk om te doen en een mooi resultaat!

Leuk om met de kinderen te doen. Ze zijn enorm trots op wat ze gemaakt hebben. En daarbij kan het eigenlijk niet mislukken.

Snelle levering, mooi resultaat van de mozaïek dienbladen. En het is weer eens wat anders.

voor ‘n vrijgezellenfeestje gedaan. Erg leuk!

Alle kinderen, zowel de jongens als de meisjes vonden het geweldig om te doen.

Super leuk feestje gehad en enorme leuke reacties gekregen!

goede pakketjes met ruim voldoende steentjes, lijm etc

was prima voor elkaar; kinderfeestje was hierdoor goed geslaagd

Super vonden wij het!

Tien meisjes zijn er lekker mee bezig geweest. Tijdens de droogtijd even een spel gedaan en taart gegeten.

Lijmen gaat goed zelfstandig, met schoonmaken na voegen wel wat hulp nodig. Top knutsel "

Bedankt!!!! :-)

Wij hebben een hobbyclub met zo’n 18 dames als leden en maken iedere maand weer iets. Nu was het een pimpampoen van mozaiek.

superleuk pakket, heel leuk voor een kinderfeest

"Het was erg leuk en makkelijk om met de vario steentjes te mozaieken. De kinderen hebben het enorm naar hun zin gehad.

Service en levertijd van cristallo waren super!"

"Het was een zeer geslaagd kinderfeestje, kinders waren zeer enthousiast en blij met eindresultaat!!

Wat ik zelf heel prettig vond dat het echt een totaalpakket is, al de benodigdheden zijn voor elk kind toegevoegd. "

Snelle levering, alles compleet en ruim voldoende, niets op aan te merken. Top! Dank

Super pakketten. Duidelijk en alles zit er netjes bij.

Erg leuk om te doen. De kinderen konden er prima mee overweg en het resultaat is erg mooi. Ook voldoende materialen, je hoeft niet zuinig te doen. Een aanrader voor een kinderfeestje van deze leeftijd. Ongeveer 2 uur bezig geweest inclusief invoegen, excl. wachttijd. Het wachten duurt niet lang trouwens, de lijm droogt snel. Gebruiksvriendelijk.

fijn zaken doen, snelle levering

"Vandaag het kinderfeestje. Ben benieuwd naar de resultaten..!!

Het was een succes!

Heel erg bedankt voor de goede service. Er zijn mooie dienbladen gemaakt.

prima verzorgd! Duidelijke website met instructie...erg leuk geworden de spiegel, voldoende steentjes e.d.

Vrijgezellenfeestje

Was een zeer geslaagd feestje met een leuk resultaat. Bedankt

Super leuk feestje gehad met de Mozaïek steentjes!

ik vond het een heel goed kompleet en verzorgt pakket. We hebben het toevallig vandaag gedaan en de kinderen waren dol enthousiast. Kan alleen maar lovend spreken er over en heb de kinderen ook uw visitekaartje meegegeven,want ik weet zeker dat hun ouders het ook erg leuk vinden en misschien ook eens willen gaan doen!! Toppie een dikke vette 10 met een griffel!!!

Prima! Snelle levering, goed materiaal. De kinderen waren wel sneller klaar dan verwacht (/aangegeven in de gebruiksaanwijzing) maar dat lag waarschijnlijk ook deels aan de korte spanningsboog van enkele. Ze vonden het wel allemaal heel erg leuk.

"Op dinsdag einde middag besteld en donderdag al binnen! Gebruiksaanwijzing erg duidelijk! Kinderen vonden het super. Had ook gebeld over levertijd en werd vriendelijk te woord gestaan..."

Mooi materiaal!

Bedankt voor dit fijne pakket. Alles compleet en makkelijk in gebruik. Een aanrader.

het zag er verzorgd uit

Alle kinderen vonden het een leuke activiteit! De mini-dienblaadjes zijn erg mooi geworden. Het voegen hebben we zelf gedaan, terwijl de kinderen nog naar een film keken. Wij zijn zéér tevreden!

Complimenten voor de verzorging, mede dankzij jullie is het partijtje zeer geslaagd.

Dank! Het was een groot succes!

De 5 meiden vonden het leuk, maar wel lang duren om het hele mdf-plaatje vol te plakken. De 2 volwassenen hebben toen wat werk overgenomen. Na een tijdje konden de meiden weer verder. De 3 uur die ervoor stonden waren net even te kort voor dit groepje.

ga zo door

Goede service en snel geleverd. Zag er goed verzorgt uit, per kind goed en duidelijk verpakt!!

Haakje wat bijgeleverd was voor wandbord op te hangen was niet echt stevig, maar voor de rest vonden de kinderen het super leuk.

Heel compleet. Super leuk dat ieder alles persoonlijk heeft. Alle kinderen waren enthousiast. Een leuk resultaat voor iedereen (creatief of minder creatief)
Zeer geslaagd dus, bedankt!

Het was een geslaagde activiteit voor het kinderfeest. Het drogen van de lijm duurde wel langer dan de 45 minuten zoals beschreven. Maar dat was in ons geval uiteindelijk geen belemmering.
Voor herhaling vatbaar.

Het ziet er compleet uit, werkt super. Het was erg leuk

Ideaal iedereen zijn eigen spulletjes dus geen gedoe met samen doen en wachten op elkaar. Goede werkbeschrijving erbij zeker een aanrader voor partijtjes!!

Iedereen vond het leuk! Mss alleen wat meer specifieke kleuren combinaties geven.

Netjes op tijd bezorgd. Ook gekregen wat ik besteld had wbt kleuren

Onze dochter heeft gezellig geknutseld met haar vriendinnetjes. Handleiding is helder met handige tips.

Het aantal steentjes is wel erg ruim geteld, je kunt met 1 zakje wel 3 letters mozaieken. Maar beter te veel dan te weinig!

Top service!

Was een superfeest. Van de oudste van zes tot de jongste van drieëhalf hebben ze heerlijk zitten knutselen.

Was super leuk! 

We hebben een hele leuke middag gehad, de kinderen hebben allemaal een heel leuk fotolijstje mee naar huis genomen

De levering was snel, de materialen waren voldoende aanwezig, de uitleg was duidelijk en het eindresultaat... ''trotse meiden en verbaasde ouders''. 

Een bedankje voor de snelle betaling is heel erg leuk.

Leuke activiteit, inhoud pakket meer dan voldoende voor 2 personen (fotolijstje 2x), duidelijke werkomschrijving !

Onze dochter Jessie heeft een super feestje gehad, iedereen vond het superleuk om te doen en onze zoon van acht die in mei jarig is zei mam dit wil ik ook voor mijn kinderfeestje.

Was voor mijn zelf,leuk om te doen.

Super. Echt een aanrader voor een kinderfeestje. Van elk kindje foto gemaakt met de jarige job en deze erin gezet. Het resultaat is geweldig en de kindjes nemen een leuk aandenken mee naar huis. Zal jullie zeker promoten.

Ik had 500gr steentjes besteld en ik kreeg per ongeluk 1000 gr. Toen ik belde om dit te vermelden, mocht ik de zak houden het was immers de fout van cristallo. Complimenten voor de betrouwbaarheid/communicatie!

Top!

Feest ging goed. Kinderen vonden het erg leuk.

Echt een super pakket voor een mooie prijs. de meiden hebben een prachtige spiegel met mozaiek gemaakt.

Een verzorgd pakket, duidelijke infofiche. Een aanrader.

We hebbende produkten nog niet gebruikt maar het zag er zeer verzorgd uit

Heel tevreden!

Snelle levering en het ziet er allemaal netjes en verzorgd uit! Voor herhaling vatbaar!

We hebben een ontzettend leuk feestje gehad, 6 meiden hebben een dolfijn gemaakt. Mijn dochter (9) weet nu al dat ze het volgend jaar weer wil doen! Goede en vooral snelle service & levering.

Bedankt voor de snelle levering

De kinderen vonden het leuk om te doen, het feestje was een succes en het resultaat mooi.

Snelle levering. De waxinelichthouders zijn erg leuk geworden. Leuk om mee naar huis te nemen.

Er is met veel plezier aan de mozaïek spiegels gewerkt. Ik denk dat u meer bestellingen tegemoet kunt zien.

Erg leuk om te doen!  Alle meisjes enthousiast!

Het was een super leuk feestje!

Zeker ook voor 12 jarigen een gezellige bezigheid met een prachtig resultaat. Mooi dat er bij elke spiegel ook een handleiding zat zodat ze zelf konden meelezen en heb op de website nog even aan de kinderen laten zien hoe de spiegel eruit zou komen te zien. Ze waren helemaal weg van de schelpjes en blije gezichten. Kortom zeker een aanrader!!

De meiden vonden het erg leuk, het werkje was te groot om af te maken op de verjaardag. (ze wilden ook nog andere spelletjes spelen) maar met de duidelijke handleiding kun je het met een gerust hart meegeven om thuis af te maken.

Erg leuk en helemaal compleet (echt meer dan voldoende). Kinderen vonden het leuk om te doen. Voegen hebben we op ons gemak gedaan en de dag erna compleet afgegeven met een leuke (op het feestje gemaakte) foto erin.

Hartelijk bedankt voor de snelle en fijne service, het was een erg leuk feestje.

De meiden hebben er met veel plezier aan gewerkt.

We hadden een groep van 9 kinderen, 7 meiden en 2 jongens, die het allemaal geweldig leuk vonden (ook de kinderen die normaal niet zo van knutselen houden). Mijn eigen zoontje van 5 heeft ook meegedaan, en heeft het ook helemaal zelf kunnen doen. Het resultaat was prachtig, iedereen helemaal trots! En iedereen heeft ook zijn eigen mozaiek na het feest mee naar huis kunnen nemen. 

Het plakken van de steentjes duurde langer dan we hadden verwacht (anderhalf uur), maar de kinderen vonden dat helemaal niet erg :)  Dus: geweldig idee voor een feestje, ik zou het zo weer doen!  Succes nog!

Super leuk en een groot succes.

Snelle service, binnen 2 dagen had ik mijn spullen al in huis.

Prima service!!

De kinderen waren allemaal rond de dertien en vonden dit echt heel leuk om te doen. Ze hebben alleen niet de beschrijving gebruikt maar hebben zelf een patroon gemaakt.

De hoeveelheid steentjes was ruim. Uitstekend verzorgd, chapeau!

Het was zeer leuk. Omdat de kinderen jong waren wel moeten helpen, maar de spiegels zijn zeer mooi en persoonlijk geworden. Ipv een snoepzak gingen ze met een zelf gemaakte spiegel naar huis.

Alle kinderen en ouders waren positief. Zeker een aanrader.

Jullie verkopen leuke producten voor een goede prijs.

Prima en snel geregeld.

Het was een geslaagd kinderfeest, iedereen was heel geconcentreerd aan het werk en tijdens het drogen (op de verwarming) konden ze iets voor zichzelf doen, dansen in dit geval. De beschrijving is prima en alles is erg overzichtelijk. Jongere kinderen hebben denk ik wat meer begeleiding nodig, maar dat is alleen maar leuk. Ik zou het zo weer doen.

Mede dankzij jullie pakket was het feest een groot succes! Bedankt!

Prima kwaliteit mozaiek pakketje spiegel, de kinderen hebben een geweldig leuke verjaardag gehad en het resultaat is top!

Vooral zo door gaan!

Vond het prima verzorgd, kinderen konden er echt mee aan de gang. Bedankt!!

Het is de eerste keer dat ik iets bestelde bij Cristallo, maar ben zeer tevreden over de snelle levering.

We gaan aanstaande zaterdag de spiegels maken. Hopelijk valt het goed in de smaak.

Iedereen vond het erg origineel, kinderen zitten in groep 8,dus een erg leuk afscheidskado ook van de beste vriendinnen......

Ze vonden het allemaal heel leuk om te doen en het resultaat was ook heel mooi.

Ze waren er lang mee bezig, met alleen al de steentjes neerleggen zo'n 1,5 uur. 3 kinderen hebben het voegsel ook gedaan, maar de rest heb ik als moeder afgemaakt voor 7 kinderen. Omdat we aan andere dingen op het feestje anders niet toekwamen.

Superleuk resultaat, alle dametjes gingen blij naar huis!

De meiden waren allemaal erg tevreden over het kinderfeestje. We hebben het mozaïeken gecombineerd met een speurtocht, toen kon de lijm mooi drogen.  De mozaïekjes zijn mooi gelukt en we kregen van diverse ouders een compliment voor het resultaat.

Het was de eerste keer dat we gingen mozaieken maar wel erg leuk.

Goed verzorgd pakket, alles ruim aanwezig, makkelijk te maken, duidelijke beschrijving, conclusie: perfect voor een kinderfeestje. De kinderen vonden het prachtig en erg leuk om te doen. Een mooie foto in het lijstje en een prachtig aandenken.

Het was een heel geslaagd kinderfeestje! Alle kids vonden het mozaieken hartstikke leuk!

Geweldig goed gegaan. Snelle levering. Duidelijke en veel instructie briefjes, wat extra materiaal.Dde meiden 7 vonden het geweldig. En wij als ouders dus ook! Alles wordt gebruikt en alles gaat zoals beschreven en zoals te zien is op het filmpje! Ik beveel het zeker aan en zal er ook zeker nogmaals bestellen!

Het was een super verjaardagsfeestje, mijn dochter heeft genoten, bedankt!!!

Het was prima in orde! Er zijn erg mooie spiegeltjes gemaakt.

Super service en erg prettig om te weten hoever de bestelling al in behandeling is. Ik zal zeker nog een keer wat bestellen bij jullie als ik wat nodig heb.

Zeer  goede service

We waren met 11 kinderen, kenden het niet en waren er heel tevreden over. Vonden het super fijn om te doen een aanrader zeker weten

Was superleuk. Niet alle meisjes van 9 vonden het eenvoudig maar het lukte wel. We hebben ondertussen regelmatig op de site gekeken naar de resultaten, zodat we ook konden zien hoe het moest. Erg fijn dat er extra steentjes bij waren, de helft van de meisjes wilde toch echt op kleur werken. Lijm was er ook lekker veel.

prima

Ik vond het zeer prettig, dat alles in juiste verhouding geleverd is geworden en je niet zuinig hoeft te doen, omdat je het anders niet redt met het afmaken van je creatie. Bij ons was een masker beschadigd en 2 dagen later zonder veel gedoe een nieuw exemplaar....DIKKE DUIM EN SUPER SERVICE!!

Dit is wel een goede leeftijd. Ze hebben het helemaal zelfstandig gemaakt.

De maskers die ik besteld had waren een succes

We vonden het leuk om te doen en mooi.... misschien wat meer mozaiekprojecten verkopen niet alleen spiegel of fotolijstje maar  bijv. klein dienblad, bloemenpotje of zoiets.

Supersnel geleverd duidelijke beschrijving echt een aanrader

Alles was prima verzorgd!

Levertijd echt super. Zelf had ik het een beetje te laat besteld. Via mail gevraagd of het voor een bepaalde dag binnen kon zijn. Binnen 2 dagen had ik het binnen.

Fantastische service. Prima product. Het feestje was een enorm succes. Alle meisjes vonden het erg leuk om te doen. Bedankt!!

Leuk voor de kinderen en ze gaan blij met hun werkje naar huis.

We moeten het feestje nog gaan vieren maar mijn eerste indruk is top! Thanks....

Sorry dat het even duurde voordat ik dit ingevuld heb maar was druk met de verjaardag bezig geweest. De maskers zijn supermooi en nogmaals dank voor de snelle levering. Ik zal zeker in de toekomst nog gebruik van cristallo maken.

De kinderen vonden het enig. Activiteit duurt ook niet te lang. We hebben direct foto's gemaakt en afgedrukt in het lijstje meegegeven. Leuke herinnering aan het feestje.

Snelle levering, prima kwaliteit. 11 setjes luxe mozaiekspiegels besteld, er zaten extra zakjes steentjes bij, super!

Een groot succes! Goede heldere instructie. Complete pakketjes. Leuk voor de meiden om te doen. Bij ieder kind een unieke eigen spiegel geworden, maar bij allemaal mag het resultaat er zijn. Slechts 1 meisje heeft precies het voorbeeld gebruikt. Goede service met de extra kleuren steentjes. Voor herhaling vatbaar!!

De kinderen vonden het allemaal even leuk. Vooral het invoegen was dikke pret.

Heb niets negatiefs ondervonden, alles was heel goed in orde !

Wij vonden het een geslaagd kinderfeestje, de pakketten waren goed verzorgd en snel geleverd.

Er was overal ruim voldoende van aanwezig. Het was zeer geslaagd!!!

De kinderen vonden het geweldig. Zelfs de jongens van het groepje. Zal zeker nog eens een keer iets bestellen.

Correcte levering en service.

Ze hebben allemaal genoten en ik kan alleen maar lof over jullie spreken. Dank je voor het geslaagde feestje thuis.

Het was een zeer geslaagd kinderfeestje!

Helemaal top!!! Meiden hebben zich enorm vermaakt. ‘t Is geweldig geworden dank je wel.

Ziet er keurig verzorgd uit!

Het resultaat van de spiegels is echt heel leuk geworden, de kinderen hebben er, vond ik, wel lang over gedaan, namelijk 2,5 uur over het plakken! Ze deden het wel heel precies maar een aantal raakten de concentratie wel wat kwijt!

Levering is erg snel. We moeten nog werken met het materiaal, maar is erg overzichtelijk en duidelijk.

Materiaal lijkt me voldoende en kwalitatief prima voor dit doeleinde.

Het resultaat was ontzettend mooi! De kinderen hebben er met veel plezier aan gewerkt.

Zeer tevreden. Dank u.

Ben zeer tevreden

De kinderen vonden het hartstikke leuk om te doen.

Super geregeld, top. Hopelijk uitbreiding van het assortiment!

Overzichtelijke site met duidelijke info. Vervolgens een goede service betreffende levering. De pakketjes waren keurig verpakt en compleet met duidelijke gebruiksaanwijzing. Erg kindvriendelijk.

Samen met de kinderen een filmpje bekeken over hoe ze te werk moesten gaan (heel concreet voor ze!) Uiteindelijk hebben de kinderen hard gewerkt en zijn de spiegellijsten erg leuk geworden! Allen enthousiast!! Niets dan lof voor de geleverde service en het produkt!

Het was een zeer geslaagd kinderfeest! Aantal kinderen die zeiden dat dit het leukste feestje was wat ze hebben gehad. Ze vonden het ontzettend leuk om te maken, en het resultaat is ook heel erg leuk!

Keurig verzorgde pakketjes, voor ieder kind een eigen pakketje geen gedoe met doorgeven van de lijm. Tip: plak op de achterkant (als ze in elkaar zitten), een sticker met jullie website. Evt. kunnen de ouders dit doen omdat het pakketje ingesealed zit. Het ziet er nm. zo goed uit dat anderen best mogen weten waar het wegkomt.

Prima bevallen iedereen was tevreden, doen we zeker weer.

Dankzij Cristallo is het kinderfeestje een groot succes geweest!

De kinderen vonden het fantastisch. Ze waren echt trots na afloop. Fijn dat er overal meer dan genoeg materiaal van was. Prettige lijmpotjes.

Het is erg in de smaak gevallen. Meer dan voldoende materialen (steentjes, voegsel, enz.). Mensen die het resultaat zagen waren heel enthousiast. Dat levert jullie zeker meer bestellingen op.

Ik heb vandaag, wegens groot succes, een nieuwe bestelling geplaatst. De meiden waren zo enthousiast dat dit keer de moeders gezellig een avond aan de gang gaan!!

10 meiden hebben zich erg goed vermaakt met het maken van de spiegeltjes!

Fantastisch, zelfs van ouders een reactie gehad dat het zo leuk was. Heb er namelijk een foto met de jarige ingedaan op de dag zelf. Ook dat het zo lekker licht was (echte mozaïek is natuurlijk veel te zwaar daarom was ook mijn keuze op jullie gevallen.

Het was allemaal keurig verzorgd en voldoende materiaal, bedankt. Ook hadden we enthousiaste kinderen!

Mede dankzij de fotolijstjes van Cristallo werd het kinderfeest van onze dochter een groot succes.