Met het hele gezin mozaïeken

Mozaiekpakketten voor beginners en gevorderden

Ga je met het gezin of familie naar een vakantiepark? Of wil je gewoon thuis een gezellige creatieve middag/dag doorbrengen? Denk dan eens aan mozaïeken met het hele gezin! Het fijne binnen ons assortiment is dat kinder- en volwassenenpakketten in 1 bestelling gecombineerd kunnen worden, je bent dus op 1 adres "klaar". En dat met een zeer uitgebreid assortiment!

Met mozaïeken ben je de nodige uurtjes lekker creatief bezig. Zet wat lekkere versnaperingen en drankjes op tafel (of een high tea!), lazy muziekje erbij en mozaïeken maar! Zo heb je een gezellige creatieve quality-time met z'n allen. En natuurlijk houdt iedereen een zelfgemaakt mozaïek over als tastbare herinnering aan de activiteit.

Je hoeft natuurlijk niet persé de mozaïeken dezelfde dag helemaal af te maken. Je kunt het verdelen over meerdere momenten. Navigeer hieronder naar de betreffende productgroepen.

Bekijk hier al onze volwassenen-mozaïekpakketten:

SCHALENLOVEWAXINELICHTHOUDERSSPIEGELSVLINDERSDIENBLADENQRINGLE MOZAIEK 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier al onze kinder-mozaïekpakketten:

FOTOLIJSTJESSPIEGELSLETTERSLOVEVLINDERSGEKKO'SFLESSENSTOPPENDIENBLADENWANDBORDENDIVERSENVOOR SCHOLENALLE PAKKETTEN TOT 14 JAAR


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Lees onze Privacy Policy

Manage cookies