Moeder-dochter-activiteit mozaïeken

Mozaiekpakketten voor beginners en gevorderden

Op zoek naar een gezellige activiteit met (schoon-)moeder of -dochter(s)? Of je dochter nu nog een kind is of volwassen, je moeder al op leeftijd is of iets wat daar tussenin zit: mozaïeken tijdens quality-time met je moeder / dochter is altijd een waardevolle tijdsbesteding.

Mozaïeken is voor jong en oud en geeft veel plezier. Zo kun je altijd wel een geschikte combinatie vinden van mozaïekpakketten die je samen gaat maken. Voor kinderen zijn er natuurlijk de kinder-mozaïekpakketten. Ouderen hebben een groot assortiment aan volwassenen-pakketten om uit te kiezen.

Is moeder al op leeftijd en is een volwassenen-pakket wellicht te moeilijk of teveel? Kijk voor moeder dan ook eens bij de kindermozaïekpakketten: meestal zijn deze ook geschikt en leuk voor ouderen.

Voor het "moeder-dochter uitje thuis" hoef je niet persé de mozaïeken in 1 moment helemaal af te maken. Je kunt het verdelen over meerdere momenten. Uiteindelijk heb je beiden een prachtig mozaïek dat je met je dierbare gemaakt hebt tijdens een gezellig onderonsje: quality-time in het kwadraat!

Bekijk hier al onze volwassenen-mozaïekpakketten:

SCHALENLOVEWAXINELICHTHOUDERSSPIEGELSVLINDERSMINI SOCIAL SOFADIENBLADENQRINGLE MOZAIEK 

 

 

 

 

 

 

Bekijk hier al onze kinder-mozaïekpakketten:

FOTOLIJSTJESSPIEGELSLETTERSLOVEVLINDERSGEKKO'SFLESSENSTOPPENDIENBLADENWANDBORDENDIVERSENVOOR SCHOLENALLE PAKKETTEN TOT 14 JAAR


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Lees onze Privacy Policy

Manage cookies