Verzenden & retournerenVerzending:
Verzending van artikelen geschiedt binnen 0 tot 2 werkdagen nadat het totaalbedrag is ontvangen* door Cristallo, tenzij anders gewenst door de klant. Zodoende kunt u er altijd op rekenen dat de artikelen zeker binnen 3 werkdagen bij u bezorgd zijn.
* Betaalt u met iDeal, Paypal of Creditcard, dan is uw betaling direct bij ons zichtbaar en nemen we uw bestelling direct in behandeling.

Verzendkosten voor bestellingen op www.mozaiekpakket.nl:
Afleveradressen Nederland:
Bij bestellingen tot € 70,00 wordt € 6,95 verzendkosten in rekening gebracht.
Bestellingen vanaf € 70,00 worden gratis naar u verzonden.

Afleveradressen België, Luxemburg en Duitsland:
Bij bestellingen tot € 70,00 wordt € 9,99 verzendkosten in rekening gebracht.
Bij bestellingen vanaf € 70,00 wordt € 5,00 verzendkosten in rekening gebracht.

Verzendkosten Frankrijk: € 15,00
Verzendkosten Spanje: € 15,00
Verzendkosten Italië: € 15,00

Wij maken uitsluitend gebruik van verzending per PostNL. Wij hebben contractuele afspraken met PostNL voor aflevering binnen 1 dag nadat wij uw bestelling aan hebben geboden. U kunt er dus zeker van zijn dat bezorging spoedig zal plaatsvinden. Nadat uw bestelling door PostNL is gescand ontvangt u de track&tracecode per e-mail.

Retourneren:
Mocht u, ondanks onze zorg, geleverde artikelen willen retourneren, dan vindt restitutie alleen plaats als de retourzending vooraf schriftelijk kenbaar is gemaakt, akkoord door Cristallo is gegeven en de artikelen door ons zijn retour ontvangen.

Verzendkosten van de te retourneren goederen komen voor rekening van de klant, tenzij anders overeengekomen.

Zie ook de passage in onze algemene voorwaarden:
"Cristallo vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Cristallo in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij Cristallo aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. Cristallo gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument."

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Lees onze Privacy Policy

Manage cookies