Borrelplanken (complete mozaïekpakketten)

Kinderfeestje thuis, spiegeltjes

-- Scroll naar beneden voor producten --


Mozaïek een leuke borrelplank, verkrijgbaar in vele sprekende kleurcombinaties als compleet mozaïekpakket, tijdens enkele uurtjes gezellig mozaïeken. Vanwege de tijdsduur (bruto 2,5-3 uur incl. "droogpauze") zeer geschikt als creatieve activiteit voor een kinderfeestje thuis, maar ook met volwassen vriendinnen, collega's, een familiedag en dergelijke is dit een fantastisch creatief idee! En je houdt er een kleurrijk handig gebruiksvoorwerp aan over.

De basis van de borrelplanken bestaat uit een ondergrond van bamboe, met "cubes" van keramiek als omranding van het middenvlak, dat gemozaïekt wordt met kunststof mozaieksteentjes in 15 verschillende vormen en (maximaal) 12 kleuren. De borrelplank is een prima knutselidee voor jong en oud.

De afmeting van de borrelplanken is 39 x 14 cm. Alle mozaïekpakketten zijn inclusief alle mozaïekmaterialen, dus mozaieksteentjes, sneldrogende lijm, voegsel en alle hulpmiddelen zijn inbegrepen.

Klik op de afbeeldingen voor meer informatie. Heeft u een vraag, stel deze gerust per e-mail, of stuur een berichtje via het contactformulier. U ontvangt spoedig een antwoord op uw vragen.

Mozaiekpakketten Borrelplanken:

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Lees onze Privacy Policy

Manage cookies