DisclaimerNiets uit deze website mag op welke wijze dan ook worden vermenigvuldigd, aangepast, openbaar gemaakt en/of doorgegeven, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Cristallo Mozaïekplezier. De inhoud van deze site alsmede de inhoud van alle andere uitingen van Cristallo Mozaïekplezier op internet zijn met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Cristallo Mozaïekplezier kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. Cristallo Mozaïekplezier is op geen enkele wijze aansprakelijk voor eventueel voorkomende fouten of onjuistheden danwel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie. 

Webshop

Alle prijzen op deze site zijn in EURO, inclusief 21% BTW. Cristallo Mozaïekplezier behoudt zich het recht voor om de inhoud van de webshop zonder voorafgaand bericht te wijzigen of te corrigeren. Alle informatie (prijzen, specificaties, afbeeldingen of gegevens van welke aard dan ook) op deze webshop zijn eigendom van Cristallo Mozaïekplezier en mogen derhalve op geen enkele wijze worden vermenigvuldigd, aangepast, openbaar gemaakt en/of doorgegeven, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Cristallo Mozaïekplezier. Wanneer u de webshop bezoekt, verstrekt u ons wellicht bepaalde persoonlijke gegevens, zodat u van de op deze webshop geboden service gebruik kunt maken. Deze gegevens worden vertrouwelijk opgeslagen en zijn uitsluitend bestemd voor Cristallo Mozaïekplezier. Cristallo Mozaïekplezier wijst nadrukkelijk iedere aansprakelijkheid af wat betreft de inhoud van de webshop en het gebruik hiervan.

Hyperlinks

Voor zover de website van Cristallo Mozaïekplezier links bevat naar websites van andere bedrijven en/of instanties, is Cristallo niet verantwoordelijk voor deze websites en het feit, dat Cristallo Mozaïekplezier deze links opneemt, betekent niet, dat zij de inhoud van deze websites goedkeurt.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Lees onze Privacy Policy

Manage cookies