Mozaïekpakketten voor uw creatieve familiedag

Mozaïeken met jong en oud

Heeft u plannen om een familiedag te organiseren?

Cristallo biedt u complete mozaïekpakketten voor jong en oud, voor beginners en gevorderden. Als creatieve activiteit tijdens uw familiedag is mozaïeken een geweldig leuke activiteit waar iedereen wel even mee bezig is, er een bepaalde rust is en iedereen in een gezellige sfeer een eigen creatie maakt. Met natuurlijk ook als leuke bijkomstigheid dat het eindresultaat als aandenken bewaard kan worden.

Alle mozaïekpakketten zijn geschikt voor beginners en kunnen zonder professionele begeleiding gemaakt worden. Oók voor de kinderen!

Zeer ruime keuzemogelijkheden

Zoals u kunt zien is ons assortiment mozaïekpakketten onderverdeeld in pakketten voor kinderen en voor volwassenen. De mozaïekpakketten voor volwassenen bestaan in de meeste gevallen uit luxere materialen (en zijn vaak ook iets groter), daarom meestal ook wat duurder dan de kinder-mozaïekpakketten. Heeft u een kleiner budget of zit er nu eenmaal niets naar uw gading bij de volwassenenpakketten, kijk dan zeker ook eens bij de kinderpakketten. Regelmatig wordt voor volwassenen (ook) een keuze gemaakt uit kindermozaïekpakketten.

Leeftijden

Voor onze kindermozaïekpakketten adviseren wij steeds een minimumleeftijd van 5 jaar. Zijn er ook nog jongere kinderen in uw gezelschap? Dan kunt u voor hen evt. losse ondergrondjes, mozaïeklijm* en losse mozaïeksteentjes bestellen, zodat ze ook een klein mozaïekje kunnen maken.

* Onze mozaïeklijm is kindvriendelijk, dus zonder agressieve grondstoffen.

Tijdsplanning

Mocht de tijd tijdens de familiedag te kort zijn om het gehele mozaïek af te maken, dan kunt u er eventueel voor kiezen om het invoegen thuis te laten doen. Iedereen heeft zijn/haar eigen materialen, dus meenemen en later invoegen kan doorgaans prima.

Heeft u nog vragen?

Een aantal door bezoekers gestelde vragen hebben wij reeds op onze website geplaatst. Mocht u toch nog vragen hebben, Stuur ons uw vraag per e-mail of bel ons even.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Lees onze Privacy Policy

Manage cookies