Cristallo, mozaïeken voor jong en oud

Mozaiekpakketten voor beginners en gevorderden
Cristallo verkoopt originele, creatieve producten, in het bijzonder complete mozaïekpakketten voor jong en oud sinds 2006. Hobbyisten, vrijgezellenparty's, kinderfeestjes, scholen, buitenschoolse opvang, knutselclubs, buurtfeesten, bedrijfsevenementen, familiedagen worden voorzien van mozaïekmaterialen van Cristallo.

Cristallo is oorspronkelijk gestart met kinder-mozaiekpakketten. In 2015 is daar een grote uitbreiding met mozaïekpakketten voor volwassenen bij gekomen en in 2022 zag www.mozaiekbank.nl het levenslicht.

Werkruimte Cristallo

Cristallo verkoopt rechtstreeks aan de consument, maar ook aan workshop-organisatoren, scholen (en -opvang) en is tevens exclusief importeur voor Europa van de "Vario"-mozaïeksteentjes: kunststof mozaïeksteentjes, ideaal voor kinderfeestjes thuis, basisscholen, buitenschoolse opvang, kindervakantiewerk etc.

Onze bedrijfsgegevens:
Cristallo
Voormolenerf 7
5012 HR  Tilburg
Holland

Telefoon: 013-4553960
Mobiel: 06-20848755

E-mail: [email protected] / [email protected]
KvK Tilburg: 18085038
BTW-nummer: NL001784667B09

Rabobank Tilburg:
IBAN: NL 56 RABO 0126926069
BIC: RABONL2U

Onze webshops:

WWW.MOZAIEKPAKKET.NL:
Complete mozaïekpakketten voor volwassenen en kinderen. Iedereen kan mozaïeken, Cristallo zorgt voor alle mozaïekmaterialen, duidelijke handleidingen en een zeer gevarieerd aanbod (o.a. prachtige schalen). Ideaal als kado of om zelf te mozaïeken, meer ook zeer geschikt voor vrijgezellenparty's, creatief bezig zijn met vriendinnen, zussen, moeder-dochter-activiteit, etc. etc. Ideaal voor een gezellige creatieve dag.

WWW.KRALENPLANKJES.NL:
biedt de originele kralenplank van de basisschool aan voor particulieren, scholen en kinderopvangcentra. De honderden gratis te downloaden voorbeelden zorgen voor urenlang educatief speelplezier.

WWW.CRISTALLO.NL:
verzorgt originele, complete mozaiekpakketten voor uiteenlopende creatieve festiviteiten, o.a. met mozaieksteentjes. Cristallo is exclusief importeur van Vario-steentjes (kunststof mozaieksteentjes) in Europa.

WWW.MOZAIEKBANK.NL:
Onze website waar je alles vindt om een prachtige mozaïekbank te maken. Zeer geschikt voor bewonersgroepen, scholen, wijkgebouwen, kantoren etc. om met een groep mensen samen aan een prachtige mozaïekbank te werken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Lees onze Privacy Policy

Manage cookies