Mozaïeken met een gegarandeerd resultaat!

Mozaiekpakketten voor beginners en gevorderden


Mozaïeken is een enorm leuke hobby die door erg veel hobbyisten wordt beoefend, zowel door jong als oud. Met mozaïeken maak je een persoonlijk kunstwerk wat het extra leuk maakt. Mozaïeken zijn er in allerlei kleuren, vormen, materialen en maten.

Mozaiekpakket.nl biedt je complete mozaïekpakketten voor kinderen tot 14 jaar en voor volwassenen. Zowel voor beginners als voor gevorderden. De kinder-mozaïekpakketten zijn ook zeker geschikt voor senioren voor dagbestedings-activiteiten, kortom: een originele invulling van de dag!

Mozaïeken moeilijk?
Het maken van een mozaïek kan héél ingewikkeld zijn, maar geoefende mozaïekers hebben dan ook enorm veel mozaïek-uren gemaakt om de meest prachtige mozaïeken te maken. Mozaïeken hoeft op zich niet zo ingewikkeld te zijn; ook de experts zijn ooit begonnen met mozaïeken en al doende werden zij steeds geoefender en maakten ze steeds moeilijkere mozaïeken.

----------------------------
TIP voor starters:
Alle mozaïekpakketten in onze webshop zijn geschikt voor starters. Wilt u laagdrempelig beginnen, voor een héél interessante prijs? Dan kunnen wij u de dienbladen Libello aanbevelen! Bij deze dienbladen hoeft niet geknipt te worden (u hoeft dus ook nog geen tang aan te schaffen) en er wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten (glas)mozaieksteentjes.

De Libello-dienbladen zijn er in 3 verschillende kleurcombinaties en hebben een prijs van € 18,50 (excl. evt. verzendkosten).
----------------------------

Maak het voor jezelf mogelijk én makkelijk!
In deze webshop vind je een heleboel mozaïekwerkstukken, die allemaal door startende mozaïekers en enigszins gevorderden gemaakt kunnen worden. Ideaal dus voor kinderfeestjes en creatieve momenten met volwassenen. In elk mozaïekpakket zitten alle benodigde mozaïekmaterialen (natuurlijk ruim voldoende) om het getoonde mozaïek te maken. Uiteraard zorgen wij voor een zéér duidelijke werkbeschrijving, zodat het eigenlijk niet kan mislukken. Bij de mozaïekpakketten met verschillende mozaïeksteentjes (en waar het voor jou handig kan zijn) zorgen wij dat het soort mozaïeksteentjes genummerd is, wat je ook terugvindt in de werkbeschrijving. Zo lees je stap voor stap, heel duidelijk en overzichtelijk hoe je te werk moet gaan.

Mozaïeken met een goed eindresultaat!
Het grote voordeel van de complete mozaïekpakketten van Mozaiekpakket.nl is dat je je geen zorgen hoeft te maken over een hele hoop zaken, die voorheen vaak zorgden dat "mozaïekers in de dop" uiteindelijk toch niet gingen mozaïeken omdat ze onzeker waren hoe het aan te pakken, bang waren dat het zou mislukken, vreesden dat het veel te duur zou worden etc.

Je hebt niet meer de vragen die velen wel hadden: Waar moet ik beginnen? Wat moet ik aanschaffen? Hoevéél moet ik aanschaffen? Passen de materialen wel bij elkaar? Wat voor achtergrond moet ik gebruiken? Is de lijm wel goed die ik bestel (en heb ik genoeg)? Welke kleur voegsel heb ik nodig? Heb ik gereedschap nodig en welk? Wat als het verkeerd gaat? Kan ik voor alles wel op 1 adres slagen om het mozaïek naar wens te maken en de kosten te beperken?

Daarom kiest men voor Mozaiekpakket.nl!
Allerlei vragen, die in 1 keer worden opgelost door het kiezen voor een mozaïekpakket van Mozaiekpakket.nl. Je ziet het voorbeeld in de webshop, wilt dát mozaïek maken en wij zorgen dat je alles op een presenteerblaadje krijgt aangereikt. Het werken met een mozaïektang is ook geheel niet moeilijk, maar soms noodzakelijk of aan te bevelen bij bepaalde mozaïekpakketten.

Bij de mozaïeken voor kinderen is nergens een mozaïektang nodig; deze kunnen zonder mozaïektang gemaakt worden. Bij alle pakketten voor volwassenen zie je of een mozaïektang noodzakelijk is, aan te bevelen is of geheel niet nodig is. Dit lees je in de artikelinformatie per mozaïek, maar wordt ook getoond in de afbeelding:

Geen mozaïektang nodig:
Mozaïektang niet nodig
Mozaïektang aan te bevelen voor een optimaal resultaat:
Mozaïektang aan te bevelen
Mozaïektang noodzakelijk:
Mozaïektang noodzakelijk
Wil je zelf aan de slag met mozaïek of wil je met een groep gaan mozaïeken, dan zijn de complete mozaïekpakketten van Mozaiekpakket.nl een ideale uitkomst voor een zorgeloze mozaïek-activiteit!

SCHALENLOVEWAXINELICHTHOUDERSVLINDERSSPIEGELSDIENBLADENALLE PAKKETTEN VOOR VOLWASSENEN
FOTOLIJSTJES
SPIEGELSLETTERSLOVEVLINDERSGEKKO'SDIENBLADENWANDBORDENDIVERSENVOOR SCHOLENALLE PAKKETTEN TOT 14 JAARKADO MOZAÏEKBOXENKUNSTSTOF MOZAÏEKSTEENTJESMOZAÏEKLIJM EN -VOEGSELMOZAÏEKGEREEDSCHAP

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Lees onze Privacy Policy

Manage cookies