Mozaiekpakketten Letters

Een topper in het assortiment van Cristallo zijn de mozaiekletters. Alle letters zijn verkrijgbaar in hoofdletters als compleet mozaïekpakket, daarnaast is het &-teken ook als losse "letter" te bestellen.

Op kinderfeestjes thuis mozaiekt iedereen de eigen voorletter, zodat een heel persoonlijk mozaiek wordt gemaakt. De letters hebben een hoogte van 25 cm en zijn 3 cm dik; dit geeft extra diepte aan het geheel en iedereen heeft dan ook een "flinke" letter.

Deze complete mozaiekpakketten bevatten uiteraard alle benodigde materialen en zijn standaard verkrijgbaar in 4 verschillende kleurcombinaties. Klik op de gewenste standaard kleurencombinatie om alle letters in die kleurencombinatie te zien:

Mozaiek kinderfeest

Mozaiek kinderfeest
 Mozaiek kinderfeest Mozaiek kinderfeest
 
Wil je de letters met andere kleuren mozaïeksteentjes? Geen probleem!
Alle letters zijn ook verkrijgbaar met de mix van 12 kleuren. Wil je slechts enkele andere kleuren, dan kun je kiezen uit de 12 kleuren mozaïeksteentjes die we aanbieden.
 
Bestellen van letters met "afwijkende" kleuren:
Plaats de gewenste letters in één van de standaard kleurencombinaties in je winkelwagentje. Bij het afronden van je bestelling verschijnt er een opmerkingenveld. Vermeld daarin duidelijk welke letters je in een andere kleurencombinatie wenst en uiteraard in welke kleurencombinatie. 
 
Instructievideo mozaïekletters:
Bekijk hieronder de video-instructie van het mozaieken van tempex letters. Deze video-instructie is tevens te zien bij de uitgebreide informatie per letter.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Lees onze Privacy Policy

Manage cookies