Alle pakketten tot 14 jaar

Mozaïekpakketten voor kinderen
Voor kinderen heeft Cristallo vele mogelijkheden die zeer geschikt zijn om te mozaïeken op kinderfeestjes thuis of andere activiteiten met kinderen. Ook zijn de mozaïekpakketten geschikt als kadootje.

De mozaïekpakketten voor kinderen kenmerken zich door de kindvriendelijke materialen (géén materialen waaraan ze zich kunnen bezeren), originaliteit en ervaring is niet nodig. De tijdsduur om de mozaïeken te maken is steeds ideaal om als hoofdactiviteit te doen tijdens het kinderfeest, de balans tussen de verschillende fases tijdens het kinderfeest is goed op elkaar afgestemd. Aan het eind van het kinderfeest neemt iedereen vol trots het mozaiekwerkje mee naar huis.

Bij elk mozaïekpakket in de webshop vind je uitgebreide productinformatie, zodat je exact weet wat het pakket inhoudt en hoeveel tijd er nodig is om het mozaïek te maken. Bekijk ook de diverse instructiefilmpjes.

Hieronder vind je de meeste kindermozaiekpakketten bij elkaar. Overzichtelijke sortering per productcategorie vind je in het hoofdmenu.

Pagina 1 van 11